Caravanstallingen: winterstalling met voorseizoensplaats

Aangeboden: winterstalling met voorseizoensplaats Prijs: € 465,00

Maak optimaal gebruik van uw toercaravan.
Op camping Boomans kunt u deze winter uw toercaravan plaatsen en tevens gebruik maken van een voorseizoensplaats.
Hierbij kunt u de caravan al vanaf 15 september op onze camping plaatsen, waarbij u nog tot 1 Oktober gebruik kunt maken van de caravan. (eerder plaatsen is in overleg mogelijk). Hierna is de camping gesloten tot en met 1 maart.
U kunt daarna vanaf 1 maart tm 1 juli weer onbeperkt gebruik maken van uw caravan.
Hier is Hemelvaart en Pinksteren inbegrepen
U betaald dan slechts 465 euro exclusief toeristenbelasting en gebruik van elektra en water.
Het is natuurlijk ook mogelijk om een seizoensplaats te nemen.
Profiteer van deze unieke mogelijkheid om optimaal van uw caravan te genieten.


Camping Boomans is een camping gelegen in het prachtige achterhoekse landschap. Het is een kleinschalige camping, verscholen tussen de bossen, oude boerderijen, beekjes en kronkelende landweggetjes, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de natuur. In de directe omgeving ligt het boekenstadje Bredevoort en de Slingeplas.
In totaal zijn er hebben 55 plekken.
10 plekken liggen rondom de fantastische speeltuin, met een grote trampoline en diverse andere speeltoestellen. U kunt rustig voor uw tent gaan zitten en uw kinderen in de gaten houden.
De plaatsen zijn allen voorzien van elektriciteit. Een watertappunt ligt centraal gelegen.
Op een ander veld hebben wij 10 plaatsen voor senioren.
Deze plaatsen zijn allen voorzien van elektriciteit, water en riolering.Op het park zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen aanwezig. Op ongeveer
1 kilometer afstand verwijderd van het park bevindt zich overdekt- en openluchtzwembad 't Walfort. In Bredevoort kunt u heerlijk zwemmen, vissen en genieten van de watersport. U kunt vanaf het park fantastische fietstochten maken. De prachtige omgeving met mooie bossen en natuur nodigt uit om op de fiets te stappen. Maar ook als wandelaar is het goed vertoeven. Het park ligt aan wandelroute " Het Pieterpad ". Wanneer u deze wandelroute loopt kunt u na een bezoek aan het kleine stadje Bredevoort door wandelen naar het park. In de maanden juli en augustus zijn er in Aalten de bekende " Aalten dagen". Er is dan 4 weken lang, iedere donderdag middag en avond van alles te beleven. Kinderactiviteiten, live muziek, diverse kraampjes. Kortom alle ingedienten zijn aanwezig om hier een geweldige vakantie te gaan beleven.

Op camping Boomans is het tevens mogelijk om een chalet te huren.
Voor meer informatie kunt u kijken op onze website
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravanstallingen