Caravanstallingen: Stalling en opslag van caravans,vouwwagens en boten.

Aangeboden: Stalling en opslag van caravans,vouwwagens en boten. Prijs: € 22,50

Caravanstalling, fris, veilig en makkelijk bereikbaar.aan de poort van de provincie Zeeland, slechts 50 km van uit de randstad in de plaats Bruinisse, Dorpsweg 21 en tel. 0111-484148.of 06 - 53106415
Caravanstalling in Bruinisse kan u een prachtige overdekte, goed geventileerde, droge en veilige stalling aanbieden voor caravan, vouwwagen, boot op trailer of aanhangwagen, zodat u de rest van het jaar geen omkijken heeft naar uw vakantie object.
Ook mogelijkheden voor voordelige stalling op een veilig en bewaakt buitenterrein, verhard en ook stallings mogelijkheden voor korte periodes. Opslag van andere goederen behoort tot de mogelijkheden.
Stalling is goed bereikbaar Wij zetten alles zelf in en uit de berging. Zo weet u zeker dat uw voertuig veilig staat! Bij het ophalen is een telefonische afspraak of e-mail nodig. Wij zetten uw caravan, vouwwagen, boot op trailer of aanhangwagen dan op de gewenste datum en tijd voor u klaar, zodat u deze direct kunt meenemen.

Caravan, vouwwagen, boot op trailer of aanhangwagen wassen of onderhoud hieraan kan in de nabijheid van stalling gebeuren. Wat is er fijner dat u uw vakantie kan gaan beginnen met een schone en frisse caravan, ook nog voorzien van een Bovag onderhouds beurt zonder dat u hier voor hoeft te rijden naar stalling en garage.
Er moet nog zoveel gebeuren, voordat alles beladen en wel achter uw auto staat.

Tarieven:
- Het tarief dat wij in rekening brengen geldt voor alle objecten. -
Wij vragen €.22,50 per jaar/per vierkante meter (inclusief dissel, aan en toebehoren) voor de binnenstalling. - Voor de buitenstalling is het tarief €.10,- per jaar/per vierkante meter. - Prijs is inclusief BTW. -

Voor het halen en brengen wordt geen meerprijs berekend, ook geen beperkingen in aantal keren dat u het gestalde komt halen en brengen. Onderhoudsbeurten kunnen wij ook laten verzorgen. Tevens vervoer van en naar stalling is mogelijk voor onze klanten. Mail voor aanvullende informatie - mjm@zeelandnet.nl -.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravanstallingen